четвъртък, 28 юни 2018 г.

Как да се облечем за първия работен ден?

При всяко момиче настъпва момент, в който трябва да подмени детския си гардероб за нещо по-модерно , и да го напълни с изискани дрехи. Навярно си спомняте как през тийнейджърския си период Шкафа с дрехи Ви беше препълнен най-вече с плетива, шалове, елеци и други такива цветни парцалки. Да обаче след време започвате да работите и става много неудачно да ходите с тези младежки дрехи на работа. Ще се наложи да подновите гардероба си или най-малкото да го допълните с няколко бизнес дрехи. Изключение са само тези , които са сигурни, че ще се подвизават като световно известни звезди. Да, това не е голяма бройка, за това не се срамувайте да погледнете следващите редове – те са за Вас.

Тук и сега настъпва момента да споделим нашия опит, и да Ви кажем как може да се превърнете за 1 ден в модерна дама, (е поне по външност,) и как да бъдете най-красивата в целия офис.

Надявам се всички са наясно че в офиса се ходи с официални дрехи, да но това не е всичко. Все пак е нещо – малко крачка към успеха. Изисканите дрехи Повдигат егото Ви. А с добро самочувствие Вие се чувствате като богове и винаги постигате целите си.
“Офис” костюма винаги трябва да се състои от четири основи елемента.
По-конкретно:
От петите към главата
- Дамски обувки. В никакъв случай много стръмен ток.
- Елегантна пола. На всяка цена на дължина трябва да е 15см под колената.
- Дамска риза с деколте. Не прекалявайте с официалността. Трябва да си личи че тя е женска.
- Елегантни аксесоари. Връхното сако естествено може да не се слага през летните месеци. Като казвам дамски за аксесоарите имам впредвид наистина финни. Мисля че разбрахте какво имам впредвид. Тънко и нежно сребро е достатъчно. Даже и перлена огърлица може да се сложи около врата.

Достатъчно казахме за частите на облеклото. Колкото до подходящите цветове – бройката е същата – четири: черно, бяло, сиво и в малки количества синьо. Синьото може да се използва само за аксесоари.
“Офис” дрехите са една идеална инвестиция в бъдещето Ви. Ако пък такива дрехи все още не са част от гардероба Ви – няма какво да чакате. Действайте!

Няма коментари:

Публикуване на коментар